Tea Egg
 |
photo by Best Eats |
Iako je i ovo nacin pripreme koji je nama poprilicno stran, 'Cajevo jaje' ( ne znam ni kako bih ga prevela a da ne zvuci cudno) vrlo je ukusno i ima prekrasan miris. Jaje se prvo prokuha u vodi par minuta, zatim se zlicom istupka kako bi ljuska popucala i onda se kuha jos 1,5-2h na laganoj vatri u mjesavini crnog caja, soye, cimeta, zvjezdanog anisa i 5 spice kineske mjesavine zacina. Kada se ljuska oguli dobijete ove prekrasne sare po jajetu.
 |
photo by Best Eats |
 |
photo by Best Eats |
Pogledajte i ostale azijske specijalitete od jaja:
Ova su mi jaja jako interesantna, inače volim kada ih bojamo prirodno, a ovo je jedan od takvih načina, i baš atraktivno izgledaju.
ReplyDeleteOvo je već mnogo bolje i prihvatiljivije od svega dosada viđenog. : D Super jaja izgledaju. ;)
ReplyDeleteovo je stvarno fino...
ReplyDeleteOvo mi je vec duuuugooo zelja za probati. Izgleda zaista sjajno! :)
ReplyDelete