January 19, 2013

Panna Cota sa smokvama u vinu / Panna Cota with Figs in Red Wine

 
Brzo, lagano i fantasticno.
Recept Davida Lebovitza koji je predstavila renci.
Okus je pun, intezivan jer se koristi samo vrhnje, bez kombiniranja sa mlijekom. Meni je ispala malo tvrda, no drugi su odusevljeni.
Recept i dojmove ostalih koji su ih probali pogledajte na njenom profilu.
Dobar tek!
 


5 comments:

  1. Odlična kombinacija. Mislim, da nesto nije ok sa linkom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala ti.. evo,mislim da je sada sve ok!

      Delete
  2. Ja ne volim pana cotu, ali smokve u vinu su fantastične!!!

    ReplyDelete
  3. Ja ju volim i sad si me sjetila koliko ju dugo nisam jela :D

    ReplyDelete
  4. Odlična kombinacija, smokve na ovaj način sam radila kao i varijantu sa crnim čajem i odličan su dodatak slasticama kao što je panna cotta ili sladoled.

    ReplyDelete