Uskrs se blizi pa bih zeljela podijeliti sa vama ove kreativne i zanimljive ideje skupljene uokolo po internetu. Neke su skroz jednostavne. Isprobajte ih, razveselite svoje i ubacite pokoju novost u nase tradicionalne uskrsne kuhinjske navike. Sigurna sam da ce vam se svidjeti.
Ova obojana jaja, tj. kuhani bjelanjci jednostavni su za pripremiti i jako dekorativni. Sve sto trebate su jaja, boje za kolace i nekoliko zlicica octa. Detaljne upute i slike korak po korak pogledajte ovdje
Ove sarene polovice mozete napraviti tako da preljev za torte ( koji mozete obojati ili kupiti gotovi obojani) izlijete u polovice plastika od Kinder Jajeta i ohladite.
Zatim ova preslatka rainbow jaja. Detaljne i korak po korak upute mozete pronaci ovdje.
Moj favorit, cokoladna jaja punjena kremom cheesecake-a i marmeladom od marelice. Ovaj fantastican recept pogledajte ovdje.
Biskvitna uskrsna jaja pecena u ljusci. Takodjer ih mozete i obojati. Recept za obadvije verzije pogledajte ovdje.
Zar nisu odlicne? :) recept za ove kosarice od bijele cokolade pogledajte ovdje.
Ako ste raspolozeni i imate viska vremena za dekoriranje, evo nekoliko ideja kako brzo i jednostavno ukrasiti uskrsnu tortu ili cupcakes.
Ovo su bile jednostavne ideje, namirnicama i tehnikom rada pristupacne svima. Pogledajte kako slatki Uskrs vide najbolji svjetski slasticari.
Paco Torreblanca, Oriol Balaguer i Alejandro Montes |
Oriol Balaguer |
Valroha, photo by Ginko |
by Lenotre |
by Chocoladehuis Boon |
Valroha, photo by Ginko |
Valroha, photo by Ginko |
Richard Vacher |
Pogledajte jos i ove prijedloge za Uskrs :
Napomena: sve su slike preuzete sa razlicitih stranica sa interneta.
Note: all images are adopted from different internet sites.
Uauuuu!!! Занимљив рецепт, лепе слике, врло укусно да ми се свиђа ваш блог има много варијација и висок квалитет ... Позивамо вас да посетите мој блог Валенциа, са традиционалним рецептима из региона Валенсија.(Шпанија).
ReplyDeletehttp://valenciagastronomic.blogspot.com.es
ове недеље "уштипци бундеве ". "Следеће недеље "Мона Ускрс у Валенсији." Хоћеш да дођеш?
У мом блогу можете наћи преводиоце на вашем језику
Поред тога, ако вам се свиђа Валенциан гастрономији, можете копирање ХТМЛ код на ваш блог, а ви ћете имати директан приступ мом блогу.
:)
DeleteKako je ovo sve krasno, nisam baš ljubitelj želatinoznih jaja, ali ona čokoladna i biskvitna rado prisvajam :) Predobre ideje i prekrasne izvedbe !
ReplyDelete:)
Delete