Tea Egg
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjc1Ba3GcRJWj6xcLzaIZHkwnJes_1DyaNvD6E3cLJiHKYBh0JxNtbXo0qtUG5hVNA4b2c_MXDim26oY2FVSS1ZrrwjVOGMxoUvWEnYjZj-By0ApBgceMlhdvjzjnHDBdRDhyK1eJya1SaX/s320/tea+Eggs+by+Best+Eats1.jpg) |
photo by Best Eats |
Iako je i ovo nacin pripreme koji je nama poprilicno stran, 'Cajevo jaje' ( ne znam ni kako bih ga prevela a da ne zvuci cudno) vrlo je ukusno i ima prekrasan miris. Jaje se prvo prokuha u vodi par minuta, zatim se zlicom istupka kako bi ljuska popucala i onda se kuha jos 1,5-2h na laganoj vatri u mjesavini crnog caja, soye, cimeta, zvjezdanog anisa i 5 spice kineske mjesavine zacina. Kada se ljuska oguli dobijete ove prekrasne sare po jajetu.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaflT2jAIzsvVTadd-_6C7ZvaEDPViFvf92j8rpsUWGjie5fLFSLJdTFdpBSH21WANJB1jZ-mIG9imSseaXmCkO3JLx6whU1RclEXKhQT-dRmVaz6UClPSM3AF3PQkrJD8tPG2hDW4mYBb/s320/Tea+Eggs+by+Best+Eats2.jpg) |
photo by Best Eats |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_7rO66iT36qg_LfbBZs-npvMyBicyRsu5Ka3xWDjUSA76lMU9L6mkvN0Xk1-ZEzNEk8NavGY3V1hkuLM6Ji2tnQUrnarMW1nfaV-Y9ekZAsbHoQfmuKWrAGqLXD-1ko1yYvt0U5aVamXZ/s320/tea+eggs+by+Best+Eats.jpg) |
photo by Best Eats |
Pogledajte i ostale azijske specijalitete od jaja:
Ova su mi jaja jako interesantna, inače volim kada ih bojamo prirodno, a ovo je jedan od takvih načina, i baš atraktivno izgledaju.
ReplyDeleteOvo je već mnogo bolje i prihvatiljivije od svega dosada viđenog. : D Super jaja izgledaju. ;)
ReplyDeleteovo je stvarno fino...
ReplyDeleteOvo mi je vec duuuugooo zelja za probati. Izgleda zaista sjajno! :)
ReplyDelete